A betegség a lélek üzenete - nőgyógyászati problémák

“A legnagyobb hiba, amit az orvosok elkövetnek, hogy a testet anélkül próbálják meggyógyítani, hogy az elmét is gyógyítani próbálnák. Pedig az elme és a test egy, és nem szabadna külön kezelni.”Platón

A nőgyógyászati problémák a 2-es, azaz a szakrális csakrához tartoznak. Ennek a csakrának az energiája felel többek között a méh, petefészek és méhnyak egészségéért. Az öröm csakrája, tehát összefüggésben van azzal, hogy mennyire örömmel éljük az életünket abban a testben, amiben vagyunk. Megengedjük e magunknak az élet örömeit?
Lelki háttere szinte minden esetben a nőiséghez, ennek elfogadásához, megéléséhez, illetve az anyasághoz kapcsolódik. Akár a saját anyaságunkról van szó, akár az anyával való kapcsolatról.
Problémáink lehetnek ezen a területen, ha a nőiességünkkel gondok vannak. Ha például nem szeretjük, hogy nők vagyunk, nem tetszünk magunknak,vagy fiúnak vártak minket. 
Szintén komoly gondot okoz, ha nőiességünkben sérelmek értek. Megsértettek minket (kamaszoknál: beszóltak, cikiztek), megcsaltak, megaláztak. Ezeket a sérelmeket képesek vagyunk éveken keresztül “dédelgetni”. Újra, meg újra lejátszani a történteket. Értetlenkedünk, hogy de miért én, miért pont velem. Meg kell tanulnunk elengedni ezeket a problémákat, amit csak mondani könnyű a valóságban nagyon nehéz megtenni. 
“Balgaság azért büntetni magunkat a jelenben, mert valaki annak idején megbántott.” /Louise L. Hay/
Méh: anyaság, vagy anyával való kapcsolat problémái. A női méh a teremtés szimbóluma is, így ha korlátozva vagyunk terveink véghezvitelében, életünk, álmaink “megteremtésében”, akkor is jelentkezhet itt betegség.
Petefészek: az új élet innen indul. Főleg a termékenységgel kapcsolatos problémák. A női ciklus, a nőiesség, tiniknél a nővé válás problémái jelentkeznek itt. Elfogadod e, hogy nő vagy? Szereted e, hogy nő vagy? Megéled e, hogy nő vagy? 
Méhnyak, méhszáj: “az alvilág kapujának” is hívják, vagyis a NŐiesség bejárata. Főleg a másik nemmel való kapcsolat problémái betegítik meg. Sorozatos kapcsolati kudarcok, ha a nőiességed csorbát szenved, ha megcsaltak, ha nem leled örömödet a szexualitásban, ha “védekezni” akarsz valakitől. Rossz kapcsolatok betegsége is, ha a nő már nem akar a férfijának “nője” lenni. 

  Segítség a csakrák szintjén:  
– minden ami narancssárga (ruhák, ételek, kiegészítők, kövek) 
– meditáció narancssárga színnel 
– mantrák (szuggesztiók), melyek a nőiességedben erősítenek. Pl. Vonzó nő vagyok…..termékeny vagyok……hagyom, hogy nő legyek….stb.
– lelki blokkoldó technikák 
– ásványok: karneol és holdkő

Minden betegségből fel lehet gyógyulni, ha tudod az okot és megteszed a szükséges lépéseket. Első lépésként ajánlom elolvasásra Emile Coué: Elméd gyógyító hatalma c. könyvét. (http://fenymag.hu/wp-content/uploads/2011/12/Emile-Coue-Elmed-gyogyito-hatalma.pdf)

akucsmoni

Megoszthatod, ha tetszett

EZOBLOG - spirituális témák, hasznos cikkek, tanítások