Csakratisztítási technikák

Szeretnék megosztani veletek, pár egyszerű csakratisztítási technikát, amiket ti magatok is elvégezhettek, nem kell hozzá terapeuta vagy segítő. Egy korábbi posztban már írtam arról, hogyan tudod megállapítani, hogy energiahiány van e a csakráidban. (Itt megtalálod: Blokkok a csakrákban )


Időnként mindenkinek szüksége van energetikai tisztításra, hogy kivezesd testedből a stresszt, szorongást, bánatot, old a blokkokat és pozitív energiával töltsd fel a sejtjeidet. Főleg a mai világban, amikor rohanunk össze-vissza, rengeteg emberrel és azok energiáival találkozunk naponta. Aki arra érzékenyebb, könnyen átveheti más negatív hangulatát, rezgését is, amire neki semmi szüksége nincsen!

Az első technika nagyon egyszerű, a zuhany alatt állva bármikor elvégezheted. Tartsd a zuhanyt a tarkódhoz és engedd a vizet végigfolyni a gerinceden mivel a csakrák a gerinc mentén helyezkednek el. Közben képzeld el, hogy a víz átmossa minden egyes csakrádat, egyiket a másik után. Lassan kimossa belőle a negatív energiákat, a fáradtságot, stresszt…stb. Nagyon fontos, hogy mindezeket a kioldott blokkokat “lásd” eltűnni a lefolyóban. Csinálhatod 1 percig, vagy 10 percig, ahogy neked jól esik. Az aurádat is megtisztíthatod ugyan így, ha kicsit a tested mellett körbezuhanyozod magadat, így nem csak a fizikai, hanem a mentális test is tisztul. Érezni fogod, ahogy megkönnyebbülsz, megtisztulsz, a közérzeted jobb lesz.

Itt megjegyezném, hogy betegség esetén ugyanezt a technikát alkalmazhatod konkrét szervre is. Ebben az esetben a beteg szervet, testrészt kell “átmosnod”, megtisztítanod a gyulladástól, fertőzéstől, betegségtől…stb. Ez egy mentális gyógyító technika, ami nagyon hatásosan működik!!! Betegség esetén minden nap, egyéb esetben csak akkor kell alkalmaznod, ha szükségét érzed. Próbáld ki, egy filléredbe sem kerül 🙂

Ha zenét is hallgatnál hozzá, EZT ajánlom!

akucsmoni

Megoszthatod, ha tetszett

EZOBLOG - spirituális témák, hasznos cikkek, tanítások