Ikerlélek, ikerláng, duálpár, lélektárs…akkor most, hogy is van ez?

Ez egy olyan téma, ami még azokat is érdekel, akik nem gondolkoznak spirituálisan. Van karmikus szerelem? Létezik a lélektársam, ikerlelkem, a nagy ő?


Természetesen létezik. De sokan sokféleképpen magyarázzák és tanítják ezt a témát. Én nem szeretném véleményezni, hogy az egyik jobb vagy rosszabb, igazabb vagy nem a másiknál. Én azt a verziót szeretném most leírni nektek, ahogyan én hiszem, és ami szerintem az univerzum törvényei alapján logikus.

Ikerlélek
Az ikerlélek az a lélektársad, aki pontosan ugyanolyan mint te. Azért iker. Ugyanolyan személyiségjegyekkel születik mint te. Nagyon szoros kapcsolat, hiszen megegyezik az érdeklődési körötök, a humorotok, a vágyaitok, talán még a külsőtök is, azonos energiák munkálnak bennetek. Az ikerlélek lehet azonos és ellenkező nemű is. Tehát nem feltétlenül szerelem. Lehet családtagod, vagy a legjobb barátod. Nagy valószínűséggel találkozni fogsz vele életed során valamikor, mert azonos rezgésszinten vagytok, ezért bevonzzátok egymást. Egyszerűen ráismersz. Érezni fogod, hogy régről ismered már.

Lehet a szerelmed is…de szerintem nem az igazi. Mindig lesz valami ami nem passzol. Talán ezért szokták írni az ikerlélekkel foglalkozó cikkekben, hogy készülj fel a vitákra, összetűzésekre. Hiszen egyformák vagytok. Óhatatlan, hogy néha az energiák összeütközzenek, vagy az egyik helyen túl sok legyen, a másikon túl kevés.

Akkor ki az igazi szerelem? Az igazi társ?

A DUÁLPÁROD. Ebben a világban minden duális. Vagyis 2 oldalú. Mindennek megvan a párja. A fénynek a sötétség, az égnek a föld, a melegnek a hideg. Neked is megvan a duálpárod, aki nem ugyanolyan mint te, hanem pont kiegészít téged. Vagyis azok az energiák amik belőled hiányoznak, benne megvannak. És amik hiányoznak belőled, azt egész életedben keresed. Minden kapcsolatodban, minden szerelemben, minden férfiban /nőben/ azt keresed, ami belőled hiányzik. Ez a biztos kulcsa annak, hogy megtaláld őt. És ha megtaláltad tudd, hogy Ő az!

A tao szerint hasonló a hasonlót vonzza, kivéve a szerelemben és a szexben. És ez szerintem is így van. Ugyanis mindkettőnek az egyé olvadás, az egység a lényege és a célja. Próbálj meg egy eltörött tányért összeilleszteni. Két tök egyforma részt tudsz összeilleszteni, vagy két különbözőt ami kiegészíti egymást? Gondolj a jin-jang ra. Több ezer éve a tökéletes egység szimbóluma.

Amikor megtalálod azt aki kiegészít, akkor lesztek együtt egy teljes egész. Azonnal érezni fogod, hogy harmóniában vagy, ahol eddig gyenge voltál, most támaszt kaptál. Csak az tud neked támaszt nyújtani, aki erős, csak az tud felhúzni a földről, aki elbír.

Mi késleltetheti azt, hogy megtaláld?

Eddigi munkám és tapasztalataim alapján arra jutottam, hogy sajnos lehet zavar az éterben 🙂 Méghozzá 2 dolog zavarja meg az ösztönös vonzást, felismerést.

Az egyik egy téves minta. Amit a szüleinknél látunk. Ez gyermekkorban elraktározzuk és tudat alatt is olyan férfit keresünk, akit apa mintának “elmentettünk”. Ami természetesen lehet jó…ha a szüleink harmonikus kapcsolatban éltek. Akkor azt fogjuk keresni, akivel mi is harmonikus kapcsolatban élhetünk és ezzel nagy hibát nem követhetünk el. Ha viszont nem így éltek, akkor nem azt fogjuk keresni és megtalálni akire valóban szükségünk van, csak azt aki hasonlít az elmentett férfi képre.

A másik egy téves program. Amit szintén gyerekkorból hozunk magunkkal. Amit gyerekkori élményeink alapján jól elraktározunk, elhiszünk és ennek alapján éljük az életünket. Ezek lehetnek a nem vagyok elég jó, nem vagyok fontos, nem vagyok szerethető, én vagyok a hibás …stb.

Attól függően, hogy mennyire voltunk érzékeny gyerekek és mik történtek velünk. Ha pl. a szüleink kiskorunkban elváltak amiből még nem értettünk semmit csak azt “vettük” le, hogy anya vagy apa elhagyta a családot és nem voltam annyira fontos, hogy maradjon..akkor máris szereztünk egy téves programot. Nem vagyok fontos, elhagyható vagyok. Így aztán felnőtt életünkben állandóan olyan kapcsolatokba futunk bele, ahol elhagynak, vagy nem vagyunk fontosak a másiknak. /természetesen ez nem történik meg minden elvált szülő gyerekével, csak aki erre érzékeny és akivel a szülő válás után nem tartja “normálisan” a kapcsolatot, vagy nem magyarázzák el neki a valós okokat/

Vagy szigorú szüleink, nagymamánk, tanárunk volt, akik mindig azt mondták, nem érdemled meg a játékot, fagyit, vacsorát, jó jegyet, mert nem viselkedtél, tanultál, jól – mi pedig túl szívünkre vettük ezt, akkor ismét magunkévá tettünk egy téves programot….a nem vagyok elég jó – nem érdemlem meg a fagyit. Vagyis az élet örömeit, a jólétet, a szerelmet, a boldogságot. Ez a tudatalattinkban “fut” , úgy, hogy nem is tudunk róla és befolyásolja az egész életünket, a párválasztást is beleértve.

Ezért van az, hogy a duálpárunkat néha csak a sokadik kapcsolatuk után ismerjük fel, amikor már rájövünk, hogy az eddigiekben nem találtuk meg azt amit kerestünk. Hiába hittük azt, hogy ő a nagy ő…rá kellett jönnünk, hogy az egység, a harmónia hiányzik.

Ha még keresel, akkor próbáld megnézni az eddigi kapcsolataidat, hogy milyen típusokat vonzottál be, vagy mi volt a közös mindegyikben. Ha őszintén végignézed őket, akkor rá fogsz jönni, hogy mi az a program, ami benned fut. Apai minta, vagy valami más. Ha pedig már tudod, akkor nem tudatalatti többé, akkor már el tudod engedni.

Karma
Na persze ne felejtkezzünk meg a karmáról sem. Mert ha azt terveztük meg magunknak, hogy bizonyos emberektől bizonyos dolgokat meg kell tanulnunk, mielőtt az igazival találkozunk, akkor ezeket a köröket előbb le kell futni. Csak akkor találkozunk VELE, amikor már mindketten megértünk a pillanatra, letudtuk amit le kell és miénk a világ!!

Hogyan tudhatod meg, hogy ki az aki kiegészít?
Születési képletünkben ezt is kódoltuk 🙂 Írd le a születési dátumodat. Add össze és azt is írd le.

1972.12.19 = 32 … 3+2=5

Vagyis a képelted így néz ki: 1972.12.19=32/5

Nézd meg milyen számok vannak a képletedben és milyenek nincsenek. Írd le külön:

Van: 1,2,3,7,9

Nincs: 4,6,8

Ami nincs…az a párod energetikája, ami kiegészíti a tiédet. Jelen esetben olyan ember akinek a képletében van 4,6,8.

Azért nehogy beadd a válókeresetet mert a társad képletében nincsenek meg a hiányzó számaid 🙂 Először is véletlen találkozások nincsenek, vagyis dolgotok van egymással. Másodszor vannak olyan energiák amik egymáshoz nagyon hasonlóak. Vagyis lehet, hogy nincs meg a képletében az adott szám, de van egy hozzá nagyon hasonló energia a számai között. Amitől a harmónia nagyon is működik köztetek.

Most abba nem mennék bele, hogy melyik szám milyen energiát takar, mert túl hosszú és túl bonyolult..de sok számmisztikával foglalkozó oldalon találtok erről infókat.

Várom a tapasztalataitokat, azokét is akik még keresnek és azokét is, akik már megtalálták a duálpárjukat. Valóban így érzitek e, hogy kiegészít a másik, vagy esetleg pont ellenkező véleményen vagytok?

“Az élet, kedvesem, teljesség.
Az élet, hogy egy férfi és egy nő találkoznak,
mert összeillenek, mert olyan közük van egymáshoz,
mint az esőnek a tengerhez egyik mindig visszahull a másikba,
alkotják egymást, egyik feltétele a másiknak.
Ebből a teljességből lesz valami, ami összhang, s ez az élet.”
/Márai Sándor/

akucsmoni

Megoszthatod, ha tetszett

EZOBLOG - spirituális témák, hasznos cikkek, tanítások