PIROS FONAL

Rendkívül hatékony védelmi eszköz. A piros fonal titkát a hajdani kabbalisták ismertették meg a világgal. A KABBALA, TITKOS TUDÁST, BÖLCSESSÉGET JELENT, melynek segítségével közelebb kerülhetünk Istenhez. Az ékszernek kettős feladata van. Egyrészt megvéd a felénk érkező negatív energiáktól, másrészt a bennünk lévő negatív erőket, gondolatokat is feloldja, átalakítja. A kabbalisták az ŐSNYÁVAL azonosítják, akinek legfőbb feladata a védelmezés és egy anya szereteténél nincs hatalmasabb erő a világon. 


Úgy működik, mint egy oltás
A Piros Fonal ugyanazon az elven működik mint egy oltás. Amikor valamilyen betegség ellen oltást kapunk, a betegség egy gyengült változatát kapjuk meg. A spirituális úton való immunissá tevés is ugyanezen az elven működik. A karkötőben lévő vörös szín a negatív energia legyengített változata, amely így immunissá tesz bennünket a negatív energiáikkal szemben. A Vörös Fonal hatásmechanizmusa tehát abban rejlik, hogy egyfelől képessé tesz bennünket a negatív hatások távol tartására, másfelől ezeket a negatív hatásokat át is alakítja spirituális ellentettjükké.


A piros fonal története
A bibliai ősanya, Ráhel sírját tekerték körbe egykor vörös szalaggal. Ráhelt a kabbalisták a világ ősanyjának tartják, akinek legfőbb vágya a gyermekei védelmezése volt a gonosztól. Egy anya szereteténél nincs hatalmasabb erő a világon. Így a Vörös Fonalat a Ráhel alakjához való kötődés itatja át a szeretet és a védelem erejével.

Miután a hívők a sír köré tekerték a szalagot, azt darabokra vágták, és a bal csuklójukon kezdték el viselni. A bal kar és a bal kéz a "fogadó", míg a jobb kar és a jobb kéz az "adó" oldal, ezért a negatív erők a bal oldalunkon keresztül jutnak be a testünkbe. Így a Vörös Fonal bal csuklónkon való hordásával, a negatív erőket már a belépés pillanatában fel tudjuk fogni, és át tudjuk alakítani. 

Az egész világon ismerik. A Vörös Fonal az 1990-es évek végén, a 2000-es évek elején került be a köztudatba, mikor olyan hírességek kezdték el viselni, mint Madonna, Demi Moore vagy Britney Spears

A lényeg pár mondatban
Véd: átoktól, rontástól, veszélytől. Saját és mások negatív energiáitól, negatív gondolatoktól. Féltékenységtől, rosszindulattól, manipulációktól.

Piros: energetizálja a gyökércsakrát, ezáltal fokozza a biztonság és stabilitás érzetünket.

Az Ősanyát és az örök védelmezést szimbolizálja

Bal kézre kell feltenni, így blokkolja a beérkező negatív energiákat.

A Piros fonal távol tartja és átalakítja a negatív energiákat, ha szeretnél egyet, a webáruházban megtalálod IDE kattintva


akucsmoni

Megoszthatod, ha tetszett

EZOBLOG - spirituális témák, hasznos cikkek, tanítások