Szerelmi blokkok, amikről lehet, hogy nem is tudsz

A szerelmi problémák az esetek 99%-ában 2 csakrát érintenek. A szakrális csakrát és a szívcsakrát. Most a szakrális csakra blokkjairól olvashatsz.
Sokan kérnek tőlem rózsakvarc ékszereket az ideális társ bevonzására, vagy szerelmi kapcsolataik javítására. A rózsakvarc segít a szeretet rezgésére hangolódni, a bánatot elengedni, megbocsátani. 


Ha a probléma ismétlődő, újra és újra szembetalálkozol vele, akkor viszont egy olyan lelki blokkról van szó, amit nem oldottál még meg…és lehet, hogy nem is tudsz róla.

A féltékenység, az örökös rettegés, hogy elhagynak, vagy az olyan pár bevonzása, aki semmibe vesz, annak a jele, hogy önmagadról alkotott képeddel valami probléma van.

Gondolkozz csak el rajta, ismétlődnek e az életedben a párkapcsolataidban bizonyos minták? A szakrális csakra (2-es csakra) felel az identitásért, a saját magaddal és az ellenkező nemmel való kapcsolataidért. Ezen a területen érhet minket a legtöbb “sérülés”. Leginkább tinédzser korban, de természetesen bármikor máskor is. Kamasz korban alakul ki a személyiséged női, vagy férfi része…ha ebben az időszakban traumák érnek…képes vagy egy életen át hurcolni őket. A trauma alatt nem feltétlenül a tragikus dolgokat értem. Trauma lehet egy kritika ami nagyon eltalál, egy szakítás, egy túl kemény szülői reakció…stb.

Mondok egy példát. Xy olyan családban nő fel, ahol ő “csak” a gyerek. Gyereknek is kezelik. Nem kérik ki a véleményét semmiben és nem is osztják meg vele a fontos dolgokat. Ez gyerekkorban is rossz érzés, de kamaszkorban, amikor már majdnem felnőttnek hiszed magad….ez nagyon fájdalmas. És el is hiszed magadról, hogy te nem érsz annyit, hogy fontos legyen a véleményed. Nem fontos az sem, hogy mit érzel, hiszen sosem kérdezik meg, kvázi Te sem vagy fontos!!

Amikor XY felnő, tudat alatt ugyan így kezeli önmagát. Nem lesz elég fontos saját magának….és olyan párt fog választani, aki erre ráerősít majd. Nem beszéli meg vele a dolgait, nem tiszteli meg a figyelmével, nem értékeli. Ő pedig teszi a dolgát, nap nap után…amiről azt gondolja, hogy elvárják tőle és szépen megfeledkezik arról, hogy hol van Ő ebben az egészben. És szenved a kapcsolataiban…de fogalma sincs miért.

És ez csak egy a számtalan negatív emlék közül, amit beépítünk, majd jól eldugunk a tudatalattink mélyére.

Ezek a blokkok feloldhatók, kitakaríthatók, elengedhetők. Semmi szükséged rájuk, egy téves beidegződés, ami vezérli a felnőtt életedet. A szakrális csakra az öröm csakrája is. Meg kell hát engedd magadnak az élet örömeit, hiszen az jár neked. Nem csak a szomszédnak, akinek bejött az élet és nem csak a főnöködnek, meg a külföldi rokonnak. NEKED IS JÁR!!! Fontos kell, hogy legyél saját magadnak…csak így lehetsz másnak is az!

Hogyan oldhatod fel a blokkokat?
– Narancssárga színekkel
– Légzésterápiával:

Lélegezz be mélyen, képzeld el, hogy a levegő a 2-es csakrádba áramlik. (tarts bent 4 ütemig) Ott a levegő, mint egy mágnes magához húz minden blokkot, minden negatív energiát. Majd lélegezz ki 6 ütem alatt. Akár láthatod is lelki szemeiddel, ahogyan távoznak a negatív emlékek, gátak, blokkok.

Ismételd meg legalább 3x.

– Meditációval
– Karneol és holdkő ásvánnyal
– Mantrákkal (Fontos vagyok, megérdemlem a boldogságot, szeretem az életet, szeretem Önmagamat)
– és örömteli tevékenységekkel (tánccal, sporttal, játékkal)

akucsmoni

Megoszthatod, ha tetszett

EZOBLOG - spirituális témák, hasznos cikkek, tanítások